McAfee Total Protection 2010 icon

Lataa McAfee Total Protection 2010 ilmaiseksi

Ilmainen lataus
Lataa McAfee Total Protection 2010 ilmaiseksi Screenshot
Lisenssityyppi: Trial
Tiedoston Koko: 2.92MB
versio: 2010
Päivityksen Päivämäärä: SEP-18-2015

CyberLink MediaEspresso osaa konvertoida videosi seuraaville laitteille: Google Android, Apple iPhone, sekä Windows Mobile älypuhelimet sellaisilta valmistajilta kuin BlackBerry, Acer, HTC, Nokia, LG, Sony Ericsson ja Samsung. Voit tarkista tulosvideon Zune:lla, iPod:illa, PSP:lla, PlayStation 3:lla tai Xbox 360:lla.

§

84979

McAfee Total Protection 2010

McAfee Total Protection 2010 on täydellinen turvallisuuspaketti. Ohjelman McAfee Active Protection löytää ja estää uusia ja tunnettuja uhkauksia muutamassa millisekunnissa. Se on paras suoja tietokoneellesi, henkilökohtaisille tiedostoillesi, Internet toiminnoillesi ja kotiverkollesi.

McAfee Total Protection 2010 -ohjelman palomuuri toimii useilla tavoilla. Mukana on vakoiluohjelmien, virusten, khalastelun ja roskapostin torjunta - kaikki samassa paketissa. Se sisältää myös henkilöllisyyden suojauksen ja lapsilukituksen.

McAfee Total Protection 2010 sisältää myös 2 Gt Internet varmuuskopiointitilaa sekä SiteAdvisor Plus:an, joka varoittaa vaarallisista Web sivustoista, sekä McAfee Anti-Theft File Protection, joka suojaa tiedostojasi. Tämä ohjelma aivan varmasti suojaa tärkeitä tiedostojasi.

Kokeiluversion rajoitukset:

30 päivän kokeiluaika.